Ügyfeleink mondták

A REACH regisztráció egy sok lépésből álló folyamat, aminek teljesítése az elméleti ismereteken túl gyakorlati tapasztalatokat is igényel. Ennek hiánya nagyban megnehezíti a regisztráció sikerességét. Egy jó tanácsadó sok időt és energiát tud a regisztráló cég számára megtakarítani. Teljeskörű rálátást kaptunk a REACH regisztráció folyamatára. Ezúton is köszönjük!

Boros Rudolf, Sapa Profiles Kft
Vélemény erről: REACH tanácsadás

Botos Ágnes segítőkész, nagytudású, gyors gondolkodású, körültekintő szakember, megbízható szakértője a REACH, CLP, ADR jogszabályoknak. Ezzel az ajánló levéllel szeretnénk kifejezni, hogy ajánljuk az ő szakmai szolgáltatásait bárkinek, akit ez érinthet.

Gercsák Imre, IBE International Kft.
Vélemény erről: CLP tanácsadás

Botos Ágnes előadása részletes, világos volt, gyakorlati haszna van előadásának. Külön kiemelném, hogy mondandóját gyakorlati példákkal is alátámasztotta.

Egressy Márton, Chinoin Zrt. - HSE munkatárs
Vélemény erről: Előadás (Kémiai biztonsági jelentés és az expozíciós forgatókönyvek)

Mindenkinek azt javaslom, hogy mindenképpen szakemberrel végeztesse el a REACH regisztrációt, egyedül ne fogjon hozzá. Botos Ágnes levette a REACH regisztrációval járó terhet a vállamról.

Horváth Zsolt, Horváth Tüzép Kft.
Vélemény erről: REACH tanácsadás

Botos Ágnes által tartott CLP tréning nagyon hasznos volt számomra. Ajánlom másoknak is, akik szeretnének minél többet megtudni a CLP-ről.

Sódar Emese, Preciz Kft.
Vélemény erről: CLP tréning

Szakszerű, igyekszik „hétköznapi” nyelvre lefordítani az előírásokat. Kérdésekre nyitott, probléma- és megoldásorientált, képes megoldásokat találni a felmerülő problémákra. Nem közvetlenül a témába vágó, de kapcsolódó kérdésekre is kész válaszolni.

Villangó Kinga, Chinoin Zrt.
Vélemény erről: Előadás (Kémiai biztonsági jelentés és az expozíciós forgatókönyvek)

Figyelmes, kedves, segítőkész, ha valamit nem értettem készséggel segített.

Kucsera György, MOL Nyrt.
Vélemény erről: IUCLID 5 tréning

Sokat segített, nagyon hasznosnak érzem a tréninget. Tetszett, hogy interaktív volt, és elég idő maradt a kérdésekre.

Réka Csalaová, SPV Slovakia
Vélemény erről: IUCLID 5 tréning

Nagyon jó légkörben, nagyon tárgyszerű és hasznos információkat kaptunk. Tetszett a türelme és a jó, informatív előadásmódja.

Stirling Miklós, MOL Nyrt.
Vélemény erről: IUCLID 5 tréning

Botos Ágnessel 2008 óta vagyunk kapcsolatban a REACH regisztrációnak köszönhetően. Ágnes jól informált, szakmájához értő, felelősségteljes, előrelátó szakember, aki képes a nagy munkateher ellenére is a szigorú határidőket betartani. Ágnes a „meg tudom csinálni” és a rugalmas hozzáállásával képes megtalálni a lehetséges legjobb megoldást mindenféle problémára (a vállalat szükségleteire szabva) egy adott időn belül. Alapos iskolázottságának köszönhetően Ágnes hatékonyan tud reagálni bármilyen kérésre és megfelelő tanácsot tud adni. Ágnes személyes jellemzői: kitűnően kommunikál, és pozitív megközelítéssel talál megoldást bármilyen problémára, a kölcsönös együttműködés érdekében.

Alina Kim, SVL Activ Trading Ltd, Moscow, Russia
Vélemény erről: Egyedüli-képviselő szolgáltatás

Amikor tudomást szereztem a REACH rendeletről és elkezdtem tanulmányozni a több mint 800 oldalt, kétségeim voltak, hogy én azt valaha érteni és saját vállalatunknál alkalmazni tudom majd. Szerintem nagyon vegyész és nagyon jogász nyelven íródott. Próbáltam megérteni, de valahogy nem állt össze teljesen a kép. A hírlevélből szereztem tudomást a REACH auditról. Botos Ágnes auditja, illetve magyarázata nagyon sokat segített, gyakorlatias és lényegre törő volt. Állíthatom, hogy az audit végére (kb. 3,5-4 óra) teljesen tisztán láttam, hogy mit is kell vállalatunknak tennie ahhoz, hogy megfeleljünk a rendelet előírásainak most és a következő évek során. Csak javasolni tudom, hogy azok, akik úgy érzik, hogy nincsenek tisztában teljesen a rendelet követelményeivel, vegyék fel Ágnessel a kapcsolatot, megéri az időt és az energiát a REACH auditra fordítani.

Goldschmidtné Horváth Ilona, Max-Magyar Műanyagfröccsöntő Kft. - minőségirányítási vezető
Vélemény erről: REACH tanácsadás

Szakmailag felkészült, korrekt tanácsadóval érdemes regisztrálni. A Botos Ágnessel való együttműködés során az egyik legfontosabb dolgot kapta cégem, a biztonságérzetet.

Szilágyi József, Bige Holding Kft.
Vélemény erről: REACH tanácsadás
<